Nyt maidagene!

Maidager betyr fridager og sol *). I år kan fridagene kombineres med langhelger. Ta en liten ferietur!

 

Her er langhelgene

Langhelg nummer 1 er allerede den 1. mai som faller på en mandag. Langhelgen begynner da siste helg i april. Langhelg nummer 2 kan – med litt godvilje – strekke seg fra onsdag 17. mai til og med søndag 21. mai. Med kristihimmelfartsdag på torsdag 18. mai og en “inneklemt fridag” på fredag, kan man få plass til en miniferie. Langhelg nummer 3 er pinsehelgen hvor 2. pinsedag faller på mandag 29. mai.


Reiseforslag

Gode reiseforslag er “storby” eller lune “kyststeder” hvor solen og sommeren har fått et godt forsprang på resten av landet. Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø er levende storbyer – i alle fall i norsk sammenheng. Men man kan også oppleve god by-stemning i mindre byer. Lune kyststeder kan enten være ett av mange hotellene langs kysten eller man kan ta en forsmak på sommeren i en velutstyrt leilighet eller hytte på campingplassene.


*) Sol kan ikke garanteres, men det pleier da alltid å være fint vær i pinsehelgen? 🙂

 

 

 

Hovedbildet: Depositphotos.com/irisphoto11
Tekst: Terje Bjørnstad

Finn reisemålet ditt her på Turistplannorge.no. Skriv inn et stedsnavn i søkefeltet.

Søk her!