Optimisme i norske reiselivsbedrifter foran sommersesongen 2022

Sommeren 2022 kan endelig overnattingsbedrifter, serveringsteder og opplevelsesbedrifter i hele Norge ta imot besøk av både norske og utenlandske turister – uten restriksjoner. Det forventes at mange nordmenn også i sommer vil velge å ferie i eget land. Det forventes også sterk økning i turiststrømmen fra Norden og resten av Europa, men det vil nok ta litt tid før det asiatiske og amerikanske turistmarkedet er tilbake på samme nivå som før pandemien.

Feriere i Norge er ettertraktet som aldri før. Naturopplevelser, flotte fjorder, dype skoger, fjell, fossefall, breer og god plass er viktigere enn noen gang. Start og planlegg din Norgesferie i sommer her!

God sommer!

 

Les også om…

Barnas sommer-Lillehammer

Solkysten i Telemark